Чоловічий волейбол відкриває програму обласних Студентських ігор серед ЗВО 2023 року

Відповідно до «Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2024 року», Календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Комітету з фізичного виховання та спорту України на 2023 рік, Календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Хмельницького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіта і науки України на 2023 рік у ЗВО «Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка» 06 листопада 2023 року були проведені зональні обласні Студентські ігри серед закладів вищої освіти 2023 року з волейболу серед чоловічих команд.

В змаганнях брали участь:

– чоловіча збірна команда Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка;

– чоловіча збірна команда ЗВО «Подільський державний університет»;

– чоловіча збірна команда Харківського національного університету внутрішніх справ.

Змагання проводилися за коловою системою.

У першому матчі зустрілися команди Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та команда Харківського національного університету внутрішніх справ. Здобувачі вищої освіти збірної команди Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0 (25:5; 25:12; 25:10).

У другому поєдинку здобувачі вищої освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка також святкували перемогу над командою «Подільського державного університету» з рахунком 3:0  (25:10; 25:12; 25:20) та вибороли право участі у фінальній частині.

Третя гра завершилася на користь команди «Подільський державний університет» над командою Харківського національного університету внутрішніх справ,  з рахунком 3:0 (25:13; 25:13; 25:12).

Головним суддею змагань був Євген Козак, суддя 1 категорії, технічний делегат ФВУ. Забезпечили суддівство змагань Микола Прозар суддя 2 категорії та здобувачі вищої освіти факультету фізичної культури.

До складу чоловічої збірної команди Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка входили здобувачі вищої освіти факультету фізичної культури:

– Богдан Середа – студент групи FKS2-M22;

– Максим Аврамчук – студент групи FKS1-В20;

– Олександр Долюк – студент групи FKS1-В20;

– Олександр Наложний – студент групи FK1-М22;

– Іван Стрильчук – студент групи FK1-В22;

– Дмитро Самусєв – студент групи FKS1-В22;

– Юрій Касіянчук – студент групи FK1-В23;

– Юрій Кінаш – студент групи FKS1-В23;

– Володимир Остапенко – студент групи FK1-М22;

– Андрій Челеняк – студент групи FKS1ms-В23;

– Михайло Якушенко – студент групи FKS1-В20.

Євген КОЗАК
Головний суддя, суддя 1 категорії