ВІДКРИТИЙ КУБОК РЕКТОРА З ДЗЮДО Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка за підтримки президента України «ПЛІЧ-ОПЛІЧ»

28-29 листопада 2023 р. в залі одноборств відбувся відкритий Кубок Ректора з дзюдо Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка за підтримки президента України «ПЛІЧ-ОПЛІЧ». У Кубку Ректора взяли участь команди К-ПНУ імені Івана Огієнка, ДЮСШ №2 м. Кам’янець-Подільський. Змагання відбулися в абсолютних вагових категоріях серед чоловіків та жінок.

Приємно відмітити те, що здобувачі вищої освіти та тренер вищої категорії з дзюдо, аспірант факультету фізичної культури Олексій Жижанов провели майстер-клас для юних дзюдоїстів ДЮСШ №2 м. Кам’янця-Подільського.

З надзвичайним інтересом, затаївши подих студенти, юні дзюдоїсти та їх батьки спостерігали за поєдинками майстрів дзюдо в рідних стінах університету. Вперше в абсолютних категоріях серед чоловіків та жінок брали участь члени і кандидати в члени збірної команди України з дзюдо – студенти факультету фізичної культури:

Семченко Діана – майстер спорту України;

Семенченко Катерина – майстер спорту України;

Боровіков Андрій – майстер спорту України;

Штефаняк Юлія – майстер спорту України;

Вовк Антон – майстер спорту України;

Рось Артем – майстер спорту України;

Леонтьєв Вадим – майстер спорту України;

Мартіросян Гагік – майстер спорту України;

Короп Руслан – майстер спорту України;

Дубіна Гліб – майстер спорту України;

Радкевич Олександр – кандидат в майстри спорту України;

Бойчук Андрій– майстер спорту України;

Нурієв Каріім– майстер спорту України;

Кальницький Олексій – майстер спорту України;

Жижанов Андрій – кандидат в майстри спорту України;

Гончарук Давід – кандидат в майстри спорту України

Ярошенко Федір – кандидат в майстри спорту України;

Клименко Антон , Гончарук Матвій – І спортивний розряд.

В завзятій боротьбі за результатами поєдинків серед чоловіків та жінок в абсолютній ваговій категорії бронзовими призерами відкритого Кубку Ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з дзюдо стали Дубіна Гліб, Короп Руслан; срібними призерами стали Штефаняк Юлія, Мартіросян Гагік; чемпіонами змагань стали Рось Артем, Семенченко Катерина які отримали з рук заслуженого тренера України Михайла Гуски перехідні Кубки Ректора з дзюдо.

 Вітаємо всіх учасників та переможців змагань!

Кафедра спорту і спортивних ігор