Асистентська практика магістрів спеціальності 017 Фізична культура і спорт

27 листопада 2023 року відбувся захист «Виробничої педагогічної асистентської практики» здобувачів вищої освіти СВО «магістр» спеціальності 017 Фізична культура і спорт заочної форми навчання.

 Головою комісії із захисту практики була ЗУБАЛЬ Майя Вікторівна, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри спорту і спортивних ігор. Членами комісії – КЛЮС Олена Анатоліївна, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, старший викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання, факультетський керівник практики; БЕСАРАБЧУК Геннадій Володимирович, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри педагогіки та менеджменту освіти; ПАНЧУК Наталія Петрівна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології освіти.

Упродовж захисту керівниками практики було зазначено, що уся звітна документація здана та оцінена відповідно до якості виконаної роботи здобувачами вищої освіти. Науково-педагогічні працівники наголосили на активності студентів-практикантів під час організації та проведення виховного заходу «Я люблю Україну», проведення лекційних, практичних та семінарських занять із дисциплін кафедри, виконання психодіагностичних досліджень та інше.

Здобувачка ПЕТРОВА Юлія продемонструвала у вигляді презентації звітні матеріали, зокрема фотосети із аудиторних занять, які вона провела, та з виховного заходу патріотичного спрямування. Студентка зазначила, що досить важливим наразі є проведення виховної роботи зорієнтованої на формування національних цінностей, і пропонує більше приділяти уваги цьому напрямку діяльності науково-педагогічних працівників.

Інші здобувачі також приєднались до обговорення та висловили свої позитивні враження від проходження «Виробничої педагогічної асистентської практики». Мета та завдання практики були реалізовані.