НПП кафедри спорту і спортивних ігор – лідери щорічного рейтингового оцінювання К-ПНУ

Відповідно до «Положення» (http://surl.li/czhwm), основною метою щорічного рейтингового оцінювання діяльності науково-педагогічних працівників К-ПНУ є підвищення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти й створення ефективної, прозорої, об’єктивної системи моніторингу та оцінювання результатів діяльності науково-педагогічних працівників за навчальний рік для її активізації, підвищення якості та результативності на основі здорової професійної конкуренції. 

За результатами «Рейтингу науково-педагогічних працівників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка за 2022-2023 н. р.» викладачі кафедри спорту і спортивних ігор продемонстрували високий рівень. Зокрема у посадовій категорії «Доценти»

Євген КОЗАК посів 2 місце, набравши 4906,6 балів;

Микола ПРОЗАР посів 10 місце, набравши 3576 балів;

Олександр АЛЄКСЄЄВ посів 11 місце, набравши 3558 балів;

Майя ЗУБАЛЬ – 35 місце, набравши 2540,3 балів;

Михайло ГУСКА – 62 місце, набравши 2070 балів.

У посадовій категорії «Старші викладачі, викладачі, асистенти»

Ірина РАЙТАРОВСЬКА посіла 1 місце, набравши 4645,33 балів;

Андрій ПЕТРОВ – 12 місце, набравши 2525,9 балів;

Вадим СТАСЮК – 13 місце, набравши 2485 балів;

Василь МАЗУР – 38 місце, набравши 1937 балів.

Результати рейтингу – є результатом плідної роботи викладачів упродовж навчального року. Варто відзначити особливі заслуги науково-педагогічних працівників кафедри у сфері тренерської діяльності, зокрема перемоги збірних команд Університету Огієнка з різних видів спорту під час ХVІІІ  Літньої Універсіади  України.

Щирі вітання Ірині Валентинівні та Євгену Павловичу від колективу кафедри спорту і спортивних ігор та факультету фізичної культури!