ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ІЗ УЧАСНИЦЕЮ ПРОГРАМИ ERASMUS+ Діаною БЕРЕЖНОЮ

ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ІЗ УЧАСНИЦЕЮ ПРОГРАМИ ERASMUS+

Діаною БЕРЕЖНОЮ

03 листопада 2022 р. о 16:00 на платформі Google Meet відбулася зустріч із учасницею програми Еrasmus+ Діаною Бережною, студенткою 4 курсу спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія (Фізична реабілітація). З метою популяризації, неформального спілкування та обміну досвідом про навчання в межах міжнародної академічної мобільності до зустрічі долучилися студенти факультету фізичної культури.

Подія відбулася в рамках реалізації проєкту Academic Mobility Platform, метою якого є поширення програм міжнародної академічної мобільності серед студентства та підвищення рівня мотивації до участі в таких програмах. На цьому обговоренні ми обмінялися думками щодо перспектив навчання за кордоном. Крім того, студенти 4 курсу спеціальності 017 Тренер з видів спорту цікавилися навчальним закладом, який приймав учасницю та її можливостями реалізації набутих знань у нашому виші та в житті загалом. Для більшості було важливим питання мовного бар’єру, отримання стипендії та витрати, які були присутні за період навчання. Також студенти інших курсів брали активну участь в обговоренні щодо критеріїв відбору до різних міжнародних проєктів, учасником якого можуть бути студенти нашої alma mater.

Такі зустрічі організовуються відділом міжнародних зв’язків досить часто і до обговорення та популяризації залучаються студенти різних факультетів. Зазначена діяльність є досить перспективною та важливою для вдосконалення професійних якостей та умінь. Ми дякуємо не лише за нагоду обмінятися думками та враженнями щодо міжнародної мобільності у рамках різних проєктів, а й за можливість брати участь у них.

Владислав Яблонський,
студент 4 курсу FKS1-B19 (факультет фізичної культури)