Срібні призери Кубку України з баскетболу 3*3!

Понад 120 студентських команд боролись за звання кращих упродовж сезону на Всеукраїнських Спортивних іграх з баскетболу 3*3, фінал яких пройшов у столиці України.

1 червня у місті Києві спортивна зала НУФВСУ  приймала фінальні змагання Студентського Кубку України з баскетболу 3х3  в рамках ІV Спортивних ігор між жінками і чоловіками серед вищих навчальних закладів. Честь нашої області відстоювали збірні жінок і чоловіків з Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

TGskICRKErI

  1. У жіночій сітці зустрілись 7 команд чемпіонів зі всієї країни. Західний регіон представив команди Національного університету «Львівська Політехніка», Тернопільського національного економічного університету, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та збірну з Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, яка ще раз гідно представила Хмельницьку область. З регіону «Схід» приїхало дві команди Сумський державний університет та Харківська Державна Академія Фізичної Культури та з регіону «Центр» Національний університет фізичного виховання і спорту України (м.Київ).
  2. Команди зіграли за коловою системою, де визначили четвірку найсильніших, які вийшли у фінал чотирьох. Наші дівчата стали третіми після першого кола змагань, вигравши у Чернівецького національного університету, у команди Тернопільського національного економічного університету, у збірної команди м. Суми та Національного фізичного виховання і спорту України (м. Київ).  У півфіналі перехресним шляхом кам’янчанки зустрілись знову з Київським НУФВСУ, де у овертаймі з рахунком 17:15 ще раз доказали свою перевагу і цим самим заробили путівку у фінал. У фіналі було дещо важче. Дівчата з Харківської Державної Академії Фізичної Культури, у складі якої виступала спортсменка Вікторія Кондусь, яка на даний момент проходить тренувальні збори в національній збірній U-20, обіграли збірну нашого університету з рахунком 15:5.

Таким чином  перше місце посіла команда з Харківської Державної Академії Фізичної Культури, друге місце виборола команда КПНУ імені Івана Огієнка, і третє місце вибороли баскетболістки НУФВСУ з м.Києва.
B12gB03x0As
Вітаємо жіночу збірну з вдалою срібною перемогою у Студентського Кубку України з баскетболу 3х3.

У чоловічій сітці боротьба була більш насиченою ніж у жіночій. Приїхало 14 команд, які розподілились на три підгрупи. У фінал потрапляло тільки половина команд. Чоловіча збірна опинилась в одній підгрупі з ТНЕУ, Львівська Політехніка, СумДУ, м. Одеса. Отримавши перемогу над командами м.Одеси та СумДу вийшли у друге коло змагань, де пробились до фіналу найсильніших 4 команд. Суддівські рішення повпливали на результат нашої команди і хлопці зупинились за крок до нагород – 4 місце!

Дякуємо командам за самовіддачу та гарну гру, які гідно представили Хмельницьку область, зичимо подальших успіхів та нових спортивних звершень!

CENlAr2Ds_A

Склад збірних команд Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Жінки: Стаднік Лариса,Таргонська Анастасія, Шликова Ганна та  граючий тренер команди Гордєєва Єлізавета.

Чоловіки: Федоряк Василь, Ковальчук Іван, Кшемінський Сергій та Іосипчук Сергій. Тренер: Одайник Валерій Вікторович.