Тетяна Кіт підкорила Польшу!

Минулого тижня в Польщі на олімпійській базі поблизу Варшави проводились традиційні міжнародні змагання з вільної боротьби серед чоловіків – меморіал Зіолковського та жінок – Open Poland. Для українських спортсменів вони стали одним із етапів підготовки до ХХХІ літніх Олімпійських ігор та чемпіонату світу, повідомляє sport.if.ua.

З-поміж шести українок чемпіонками турніру Open Poland стали заслужений майстер спорту України, володарка олімпійської ліцензії Юлія Ткач з Ковеля у ваговій категорії до 63 кг та 21-річна калушанка, студентка КПНУ ім. І. Огієнка, вихованка тренера-викладача ДЮСШ “Сокіл” Миколи Пукіша МСМК Тетяна Кіт.

кыт пол

У ваговій категорії до 55 кг суперницями Тетяни Кіт були тільки польські борчині. Трьох з них Тетяна впевнено перемогла на шляху до фіналу. А ось вирішальна сутичка за “золото” з цьогорічною бронзовою призеркою чемпіонату Європи Роксаною Засіною виявилась для неї не такою простою. Шість хвилин напруженої боротьби завершились внічию 4:4, але останню результативну дію виконала Тетяна Кіт, за що і оримала перемогу.