Відкрите тренування волейбольного клубу “ВК Буковина”

03.11.2023 року у м. Чернівцях відбулось Відкрите тренування волейбольного клубу “ВК Буковина”, яке провели тренер клубу Орлов Володимир та його помічник, випускник факультету фізичної культури нашого вишу майстер спорту України міжнародного класу Шоркін Дмитро.

Тренувались два ВК «БУКОВИНКА» і «ПРОМЕТЕЙ» на базі спортзалу «Будівельник». Студенти мали можливість поспостерігати за тренуванням спортсменів, роботою  тренерів, проаналізувати різного виду вправи. Окрім того, розповіли про Університет Огієнка  та навчання на факультеті фізичної культури.Також здобувачі вищої освіти відвідали чемпіонат України з волейболу серед жіночих команд  «СУПЕРЛІГА – ДМАРТ» сезону 2023/2024 р.р., який проходив на базі спорткомплексу «Маленький Париж».

Варто зазначити, що за волейбольний клуб «БУКОВИНКА» грають студенти факультету фізичної культури К-ПНУ МСУ Вадим Патратій, КМСУ Едуард Штерик та КМСУ Андрій Челеняк.

Ще спостерігали за розширеним тренуванням команд «ПРОМЕТЕЙ»-«ДНІПРО». За ВК «ПРОМЕТЕЙ» грає також наш студент МСУМК Дмитро Вієцький.

Враження студентів:

«Насамперед, хочу сказати, що ця поїздка була дуже захопливою. Ми не тільки відпочили та розвантажились, а й дізналися багато нового, набули цікавого досвіду» (Віка Сокальська);

«Поїздка виправдала очікування. Це був корисний досвід для подальшого особистого розвитку та просто відпочинок із друзями. Цікаво було спостерігати за тренуванням, а потім поспілкуватись із гравцями й тренерами. Це дуже мотивує. Дуже дякуємо за таку можливість» (Олександра  Цісар).

Євген Козак,
доцент, кандидат педагогічних наук