Особливості внутрішнього забезпечення якості вищої освіти на факультеті фізичної культури

16-17 жовтня 2023 року із використанням додатку ZOOM відбулися зустрічі здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Тренер з видів спорту» із завідувачем кафедри спорту і спортивних ігор Миколою Прозаром.

Завідувач кафедри ознайомив здобувачів вищої освіти із наказом ректора від 29 вересня 2023 року за № 125 ОД «Про проведення моніторингу
освітніх програм університету». У своїй доповіді акцентував увагу здобувачів на проходження ними анкетного опитування «ОСВІТНЯ ПРОГРАМА СПЕЦІАЛЬНОСТІ ОЧИМА ЗДОБУВАЧА ВИЩОЇ ОСВІТИ».

Також були розглянуті ряд нормативних документів, які регулюють процедуру розроблення, затвердження, моніторингу та періодичного перегляду освітніх програм в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка:

– Положення про освітньо-професійні програми в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка (нова редакція);

– Положення про систему внутрішнього забезпечення якості вищої освіти в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.