Відкрита особиста першість з легкої атлетики факультету фізичної культури Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України

4 жовтня 2023 року на міському стадіоні імені Г. Тонкочеєва відповідно до плану спортивно-масових заходів факультету фізичної культури, кафедри спорту і спортивних ігор була проведена першість з легкої атлетики.

В змаганнях взяло участь близько 100 учасників. Відкривав змагання завідувач кафедри спорту і спортивних ігор кандидат наук з фізичного виховання та спорту Прозар Микола Володимирович.

За призові місця змагались спортсмени з ліцеїв, коледжів та закладів вищої освіти міста. Боротьба велась у так видах легкої атлетики як: біг 100 м, біг 400 м, біг 1500 м, стрибки у дожину, потрійний стрибок, стрибок у висоту, метання спису.

За підсумками змагань переможцями у видах серед чоловіків стали:

– біг 100 м – Хмелюк Станіслав;

– біг 400 м – Хмелюк Станіслав;

– біг 1500 м – Стремоухов Богдан;

– стрибок у довжину – Скорбеж Микола;

– потрійний стрибок – Кузьмінський Роман;

– стрибок у висоту – Семенов Микола;

– метання спису – Кануніков Андрій.

За підсумками змагань переможцями у видах серед жінок стали:

– біг 100 м – Самардак Валерія;

– біг 400 м – Обруч Вероніка;

– біг 1500 м – Дячок Ангеліна;

– стрибок у довжину – Гринчак Катерина;

– потрійний стрибок – Михайлова Катерина;

– метання спису – Новак Дарія;

– стрибок у висоту – Антименюк Марія.

Підводячи підсумки змагань хотілося б подякувати профкому студентів, аспірантів, докторантів за надані призи переможцям.

Суддівство першості відповідало офіційним правилам та було забезпечено здобувачами вищої освіти факультету фізичної культури та викладачами кафедри спорту і спортивних ігор.