Відкритий Кубок Ректора К-ПНУ імені Івана Огієнка з дзюдо присвячений захисникам України

23.11.2022 р. в залі одноборств відбувся відкритий Кубок Ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з дзюдо, присвячений захисникам України. У Кубку Ректора взяли участь команди К-ПНУ імені Івана Огієнка, ДЮСШ №2, м. Кам’янець-Подільський, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Змагання відбулися в абсолютних вагових категоріях серед чоловіків та жінок. Приємно відмітити те, що здобувачі вищої освіти продемонстрували майстер-клас для юних дзюдоїстів груп початкової підготовки ДЮСШ №2 м. Кам’янець-Подільський.

З надзвичайним інтересом, затаївши подих студенти, юні дзюдоїсти та їх батьки спостерігали за поєдинками майстрів дзюдо в рідних стінах університету. Вперше в абсолютних категоріях серед чоловіків та жінок брали участь члени і кандидати в члени збірної команди України з дзюдо – студенти факультету фізичної культури:

Дуньямалієв Заур – майстер спорту України міжнародного класу;

Курченко Юлія – майстер спорту України;

Семченко Діана – майстер спорту України;

Семенченко Катерина – майстер спорту України;

Штефаняк Юлія – майстер спорту України;

Пасічник Артур – майстер спорту України;

Рось Артем – майстер спорту України;

Леонтьєв Вадим – майстер спорту України;

Мартіросян Гагік – майстер спорту України;

Короп Руслан – майстер спорту України;

Дубіна Гліб – кандидат в майстри спорту України;

Радкевич Олександр – кандидат в майстри спорту України;

Мельніченко Максим – кандидат в майстри спорту України;

Вовк Антон – кандидат в майстри спорту України;

Колосова Ганна – кандидат в майстри спорту України.

В завзятій боротьбі за результатами поєдинків серед чоловіків та жінок в абсолютній ваговій категорії бронзовими призерами відкритого Кубку Ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з дзюдо стали Радкевич Олександр, Рось Артем, Семченко Діана, Колосова Ганна, срібними призерами стали  Гончарук Давид, Семенченко Катерина, чемпіонами змагань стали Леонтьєв Вадим і Курченко Юлія які отримали з рук декана факультету фізичної культури Івана Стасюка перехідні Кубки Ректора з дзюдо.

Вітаємо всіх учасників та переможців змагань!

Кафедра спорту і спортивних ігор