Атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт СВО «бакалавр» заочної форми навчання

09 червня 2022 року була проведена атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт СВО «бакалавр» заочної форми здобуття вищої освіти у формі комплексного кваліфікаційного екзамену з нормативних навчальних дисциплін професійної підготовки. У складі комісії працювали Гуска М. Б., доцент кафедри спорту і спортивних ігор, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, заслужений тренер України, доцент; Прозар М. В., завідувач кафедри спорту і спортивних ігор, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент та Гурман Л. Д., завідувач кафедри легкої атлетики з методикою викладання, кандидат педагогічних наук, доцент, заслужений тренер України.

Результати комплексного кваліфікаційного екзамену показали, що усі випускники мають високий рівень теоретичних та практичних знань. З дванадцяти студентів усі здобувачі склали екзамен на позитивну оцінку.

Екзаменаційна комісія відзначила, що випускники СВО «бакалавр» спеціальності 017 Фізична культура і спорт засвоїли зміст освіти, визначений в освітньо-професійній програмі «Тренер з видів спорту». За результатами атестації випускники здобули кваліфікацію «Бакалавр фізичної культури і спорту.