Конкурс студентських стартапів

14 травня 2024 року у 208 аудиторії головного корпусу К-ПНУ імені Івана Огієнка відбувся конкурс студентських стартапів. Здобувачі вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт посіли ІІІ місце!

Розробниками стартапу «Місце релаксу та енергії» є Сергій КУДІНОВ (група FKS1-M23) та Владислав КІНДЕЛЕВИЧ (група FKS1-B21). Керівник проєкту – викладач кафедри спорту і спортивних ігор Юлія ПЕТРОВА.

«Наразі в Україні стрімко почали популяризуватись та розвиватись масова фізична активність, відпочинок, здоровий спосіб життя. Умови, в яких ми живемо, все більше штовхають нас до усвідомлення того, що міцне фізичне та психологічне здоров’я є запорукою успішного життя. Тому ми прагнемо покращити умови навчання та роботи багатьох людей, із використанням інноваційних підходів. Зокрема місце релаксу та енергії надасть можливість підвищити продуктивність роботи усієї університетської родини» ‒ зазначають здобувачі вищої освіти.

МІСЦЕ РЕЛАКСУ та ЕНЕРГІЇ у дворі головного корпусу університету, надасть можливість відпочити на перерві, почитати, пограти в шахи, баскетбол, зробити гімнастичні оздоровчі вправи, попити каву, поспілкуватись, провести навчальне заняття на свіжому повітрі, неформальні зустрічі, проводити турніри з шахів, інтелектуальні та інтерактивні ігри, засідання студентського самоврядування та інші види діяльності.

Владислав та Сергій переконані, що це не просто зона для відпочинку, але і центр, де можна знайти інспірацію, зосередитися і зарядитися позитивною енергією. Крім того, стартап може впроваджувати інноваційні підходи до дизайну простору, використовуючи в подальшому технології віртуальної реальності, інтерактивних ігор або ергономічних рішень для максимального комфорту та відновлення енергії.

За рішенням журі Сергій КУДІНОВ та Владислав КІНДЕЛЕВИЧ посіли ІІІ місце у конкурсі серед десяти команд.

Науково-педагогічні працівники кафедри спорту і спортивних ігор пишаються своїми креативними та наполегливими здобувачами. Бажаємо їм не зупинятись на досягнутому та реалізовувати свій потенціал у майбутній навчальній та професійній діяльності.

 

Підготувала викладач кафедри
спорту і спортивних ігор Юлія ПЕТРОВА