Кубок Ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з міні-футболу серед  дівчат

Відповідно до  Календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, 30 квітня 2024 року були проведені змагання на Кубок Ректора з міні-футболу серед  дівчат.

В змаганнях взяли участь:

– збірна факультету фізичної  культури Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка;

– збірна команда факультету корекційної і соціальної педагогіки та психології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка;

– збірна команда фізико-математичного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка;

– збірна команда факультету іноземної філології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка;

– збірна команда історичного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка;

У першому матчі зустрілися команди факультету фізичної культури та команда факультету іноземної філології. Основний час гри закінчився з рахунком 1:1. Щоб визначити переможця гри виконувалися 6-ти метрові удари (пенальті). Збірна команда факультету фізичної культури здобула  перемогу з рахунком 2:1.

У другому збірна команда факультету корекційної і соціальної педагогіки та психології переграли команду історичного факультету з рахунком 5:0.

У третьому поєдинку команда факультету фізичної  культури  переграли команду фізико-математичного факультету з рахунком 3:0.

Четверта гра (гра за 3 місце) завершилася на користь команди фізико-математичного факультету, які здолати команду історичного факультету з рахунком 3:1.

У заключному матчі ( гра за 1 місце ) зустрічались команди факультету фізичної  культури та збірна команда факультету корекційної і соціальної педагогіки та психології.  З рахунком 3:0 перемогла команди факультету фізичної  культури.

Розподіл місць має наступний вигляд:

І місце – збірна команда факультету фізичної  культури Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка;

ІІ місце – збірна команда факультету корекційної і соціальної педагогіки та психології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка;

ІІІ місце – збірна команда фізико-математичного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка;

IV місце – збірна команда історичного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка;

V місце – збірна команда факультету іноземної філології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Організаторами та арбітрами матчів були:  Андрій ПЕТРОВ  (кандидат педагогічних наук, викладач кафедри спорту і спортивних ігор), Вадим СТАСЮК (кандидат наук з фізичного виховання та спорту, старший викладач кафедри спорту і спортивних ігор).

Переможець та призери змагань були нагороджені грамотами та подарунками.