Тарас Бойко, здобувач вищої освіти 1 курсу спеціальності 017 Фізична культура і спорт факультету фізичної культури, навчатиметься на факультеті спорту Люблянського університету

У першому семестрі 2024-2025 навчального року троє студентів Університету Огієнка стануть учасниками Програми ЄС Еразмус+ за напрямом КА171: міжнародна кредитна мобільність у формі навчання в Люблянському університеті (Республіка Словенія).
Тарас Бойко, здобувач вищої освіти 1 курсу, (FKS1-B23 групи), спеціальності 017 Фізична культура і спорт факультету фізичної культури, навчатиметься на факультеті спорту Люблянського університету.
Станіслав Бжезицький та Елизовета Чечевич, здобувачі вищої освіти 1 курсу спеціальності 232 Соціальне забезпечення факультету спеціальної освіти та психології і соціальної роботи, навчатимуться на факультеті соціальної роботи Люблянського університету.
23 травня 2024 р. ректор університету Сергій Копилов привітав майбутніх еразмусівців та вручив їм сертифікати учасників міжнародної академічної мобільності, які стали свідченням не лише їхнього академічного досягнення, але й важливим етапом у їхньому професійному розвитку.
Erasmus+ – це чудова можливість для наших студентів не лише здобути нові знання та досвід, але й збагатити своє життя міжнародними контактами і культурним обміном. Ми пишаємося їхніми досягненнями та бажаємо успіхів!
Відділ міжнародних зв’язків висловлює слова щирої вдячності за плідну роботу Олександрі Шамаріній, яка упродовж чотирьох років успішно розвивала напрям навчальної мобільності КА171 Програмами ЄС Еразмус+.
Тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!