ПЛАВЕЦЬ-РЯТУВАЛЬНИК

На початку травня 2024 року за сприяння керівництва спортивного клубу «Спортлайф», менеджера басейну, а також силами АРЗ СП ГУ ДСНС України у Київській області для тренерів та інструкторів з плавання було проведено вкрай потрібне навчання з домедичної допомоги постраждалим з використанням тренувальних турнікетів, тренажера по зупиненню кровотечі, манекенів потерпілих дорослого та малюка, мішка АБУ та АЗД (автоматичний зовнішній дефібрилятор).

Навчання проводили військова лікарка, майор служби цивільного захисту з бойовим досвідом Наталія Демчевська та її колега майстер-сержант Олександр Воробей.

У цьому заході прийняли участь здобувачі вищої освіти факультету фізичної культури Іван СТРІЛЬЧУК (FK1-B22 група) і Олег СУКЕНИК (FK2-B22 група) та отримали відповідні посвідчення.

Колектив тренерів клубу «Спортлайф» не тільки отримав такі необхідні в цей важкий та непростий час теоретичні знання з допомоги потерпілим, але завдяки фаховим співробітникам Державної служби надзвичайних ситуацій та наданому навчальному інвентарю, зміг на практиці закріпити набуті знання.