Вогонь нації – 2

08-09 березня 2024 року відбувся відкритий чемпіонат Кам’янця-Подільського з Українського рукопашу «Спас» – Вогонь нації – 2 сезон «Ми народжені вільними», присвячений  захисникам України та пам’яті загиблих Героїв України. У змаганнях взяли участь 120 учасників з Вінницької та Хмельницької областей та м. Кам’янця-Подільського.

Розділи змагань: Рукопаш Спас, Штовхач, Ножовий та Шабельний бій.

Організатором та ведучим чемпіонату був Голова громадської організації «Школи Традиційних Бойових Мистецтв», тренер команди рукопашу «Спас», магістрант факультету фізичної культури Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Тренер з видів спорту) Андрій ГАДАЙ, головним секретарем – кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри спорту і спортивних ігор Майя ЗУБАЛЬ, суддівська колегія складалась зі студентів та випускників КПНУ ім. Івана Огієнка.

У складі команди виступала здобувачка першого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти  спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Тренер з видів спорту) Єлизавета ЩЕГЛЮК, яка виборола Ш місце у розділі «Шабельний бій».

Варто зазначити, що юні вихованці Андрія ГАДАЯ достойно показали себе на цих змаганнях і добавили в свою скарбничку  ряд нагород.

Вітаємо і пишаємось нашими здобувачами і бажаємо подальших досягнень та перемог!