Жіночий волейбол відкриває програму обласних Студентських ігор серед закладів вищої освіти 2023 року

Відповідно до «Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2024 року», Календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Комітету з фізичного виховання та спорту України на 2023 рік, Календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Хмельницького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіта і науки України на 2023 рік у ЗВО «Подільський державний університет» 11 листопада 2023 року були проведені зональні обласні Студентські ігри серед закладів вищої освіти 2023 року з волейболу серед жіночих команд.

В змаганнях взяли участь:

– жіноча збірна команда Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка;

– жіноча збірна команда ЗВО «Подільський державний університет»;

– жіноча збірна команда Харківського національного університету внутрішніх справ.

Змагання проводилися за коловою системою.

У першому матчі зустрілися команди Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та команда Харківського національного університету внутрішніх справ. Здобувачки вищої освіти збірної команди Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0 (25:5; 25:12).

У другому поєдинку здобувачки вищої освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка також святкували перемогу з рахунком 2:0  (25:5; 25:6) та вибороли право участі у фінальній частині.

Третя гра завершилася на користь команди Харківського національного університету внутрішніх справ, у напруженому поєдинку вони здолати команду ЗВО «Подільський державний університет» з рахунком 2:0 (25:23; 25:23).

Головним суддею змагань був Євген Козак, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри спорту і спортивних ігор, доцент. Забезпечили суддівство змагань здобувачі вищої освіти факультету фізичної культури.

До складу жіночої збірної команди Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка входили здобувачки вищої освіти факультету фізичної культури:

– Валерія Якушева – студентка групи FKS1-M23;

– Оксана Костянець – студентка групи FKS1-В22;

– Анастасія Кучер – студентка групи FK1-В21;

– Олександра Каланчук – студентка групи FK1-В23;

– Володимира Пилипенко – студентка групи FKS1-М22;

– Яна Завала – студентка групи FK1-М22;

– Вікторія Сокальська – студентка групи FK1-В23;

– Софія Бондаренко – студентка групи FТ1-В20;

– Олександра Цісар – студентка групи FK1-В21;

– Юлія Хаєцька – студентка групи FKS1-В23;

– Каріна Стрельбіцька – студентка групи FKS1-В20.