ПУБЛІЧНИЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 017 ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ

28-29 грудня 2022 року відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт здобувачів СВО «магістр» спеціальності 017 Фізична культура і спорт денної та заочної форм здобуття вищої освіти. Форма атестації проводилась у змішаному форматі в 218 аудиторії головного корпусу та за допомогою додатку Google Meet.

Захист кваліфікаційних робіт проводився на відкритому засіданні ЕК. Комісія працювала у такому складі:

Голова комісії:

Костюкевич Віктор Митрофанович, професор кафедри теорії і методики спорту Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор, заслужений тренер України.

Члени комісії: 

  1. Стасюк Іван Іванович, декан факультету фізичної культури, доцент кафедри спорту і спортивних ігор, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент.
  2. Прозар Микола Володимирович, завідувач кафедри спорту і спортивних ігор, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент.

Секретар комісії:

Астаф’єва Світлана Володимирівна, старший лаборант кафедри теорії і методики фізичного виховання.

Під час публічного захисту кваліфікаційних робіт здобувачі вищої освіти продемонстрували високий рівень теоретичних знань та практичних умінь, за що отримали відповідні оцінки. Усі кваліфікаційні роботи мали досить актуальні на сьогоднішній день теми у сфері фізичної культури і спорту; відповідали сучасному стану й перспективам розвитку фізичної культури серед населення та професійного спорту; носили самостійний науковий характер; чітко сформульовані мета, завдання робіт, об’єкт, предмет, методи дослідження; підтверджено достовірність отриманих результатів; аргументовано та конкретно викладені висновки. Загалом, роботи відзначалися своєю змістовністю, логічним викладом матеріалу, грамотністю та науковим стилем викладу.

Якісний показник успішності склав 100 %. Це свідчить про ефективну підготовку магістрів за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт за освітньо-професійною програмою «Тренер з видів спорту» та належний рівень організації освітнього процесу в університеті.

Здобувачам вищої освіти за результатами атестації присвоєно кваліфікацію «Магістр фізичної культури і спорту».