Олімпіада у Ріо – Свято спорту № 1!

Вперше на теренах Південної Америки відбудеться найважливіша спортивна подія чотириріччя – Олімпіада у Бразилії. Популярний мегаполіс, відомий своїми пляжами та карнавалами – Ріо-де-Жанейро, прийматиме ХХХІ Літні Олімпійські Ігри. Офіційна церемонія відкриття розпочнеться 5 серпня о 20-00 годині за місцевим часом, а жителі України наживо зможуть побачити дійство вже 6 серпня уночі 02-00 години. Більше двох тижнів прихильники спорту та вболівальники будуть слідкувати за подіями спортивних баталій, рідні та близькі – палко підтримувати, а самі спортсмени змагатимуться за звання кращих з кращих на олімпійських аренах!
рыо1

Буде за кого по вболівати і нашим кам’янчанам, адже 11 спортсменів з-поміж 206 українських збірників будуть представляти Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка:

Георгій Зантарая, Кеджау Ньябалі, Світлана Ярьомка (дзюдо);

ріо 2ріо 3ріо 4

Сергій Куліш (кульова стрільба);

ріо 5

Аліна Комащук (фехтування);

ріо 6

Олександр Пелешенко (важка атлетика);

ріо 7

Ігор Радівілов, Ілля Єгоров (спортивна гімнастика);

ріо 8

Тетяна Кіт (вільна боротьба);

ріо 9

Наталія Лупу, Марина Бех (легка атлетика)

ріо 10MarynaBekh

Щиро бажаємо нашим олімпійцям впевнено йти до своєї мети, “Швидше! Вище! Сильніше!” долати перешкоди, зловити хвилю везіння та усмішки Фортуни, досягнути особистих рекордів та переконливо випередити своїх опонентів. Повертайтеся з перемогою!!!

Традиційно транслюватиме ігри телеканал “Перший Національний”, інтернет трансляції – сайт sport.1tv.com.ua.