Баскетбол 3*3. Фінал. Західний регіон. Жінки

17 травня у Чернівецькому ФОК «Олімпія» пройшли зональні змагання Студентського Кубку України з баскетболу 3х3  в рамках ІV Обласних Спортивних ігор між жінками і чоловіками серед вищих навчальних закладів. Честь нашої області відстоювали спортсмени з Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

У жіночому поєдинку зустрілись команди з 5 областей західного регіону. Львівську область представила команда Національного університету «Львівська Політехніка». Тернопільська область виставила дві команди Тернопільського національного економічного університету, також Чернівецька область виступила командою з Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та жіноча збірна з Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка гідно представила Хмельницьку область.

Команди грали за коловою системою. Кожна з команд намагалась отримати більшу кількість перемог, щоб отримати більше очок наприкінці змагань. Наші спортсменки отримали дві перемоги над Чернівецьким національним університетом 11:9 та над другою командою Тернопільського національного економічного університету 9:6, та дві поразки поступившись першій команді м. Тернополя  декілька очків. Не вистачило часу та фарту нашим баскетболісткам під час гри з фаворитами «Львівською політехнікою». Лище одне вирішальне влучне попадання «Львівської Політехніки» з рахунком 11:10 відштовхнуло наших дівчат  на третє місце.

Таким чином у дивізіоні «Захід»  першу сходинку зайняла «Львівська Політехніка»,  друге місце посіла команда ТНЕУ- 1, і третє місце вибороли баскетболістки з КПНУ імені Івана Огієнка, а також ЧНУ імені Юрія Федьковича вибороли шанс зустрітися у фіналі ще з трьома регіонами країни. Вітаємо жіночу збірну КПНУ з виходом у фінал Студентського Кубку України з баскетболу 3х3 та бажаємо перемогти на Київській арені.

баск баск дыв

Склад збірних команд Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Жінки: Стаднік Лариса,Таргонська Анастасія, Шликова Ганна та  граючий тренер Гордєєва Єлізавета.