ІІІ етап Кубку України з волейболу серед жіночих команд

5-7 лютого у Вінницькому національному медичному університету імені М. І. Пирогова відбувся ІІІ етап Кубку України з волейболу серед жіночих команд. У змаганнях взяли участь три колективи, які представляють Суперлігу України: «Аланта» м. Дніпро, «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» м. Рівне, «Галичанка ЗУНУ» м. Тернопіль та команда вищої ліги «Білозгар-Медуніверситет» м. Вінниця. До Фіналу чотирьох путівки вибороли представниці м. Дніпра та м. Рівного (вперше в своїй історії). Не зважаючи на поразку, команда «Білозгар-Медуніверситет» отримала неоціненний досвід кубкових баталій та проявила бійцівський характер під час ігор.

Основний склад команди «Білозгар-Медуніверситет» складають здобувачі вищої освіти К-ПНУ імені Івана Огієнка факультету фізичної культури, а саме: Ориш Діана, Лазуренко Єлизавета, Воротниченко Валентина, Якушева Валерія, Ковальчук Дарія, Павляшик Ольга.

Також варто зазначити, що була проведена профорієнтаційна робота з гравцями цієї ж команди Кучер Анастасією, Броновицькою Анастасією та Вабіщевою Лілією стосовно вступу у 2021 році на факультет фізичної культури.

Підготував завідувач кафедри спорту

і спортивних ігор М. В. Прозар