Дистанційне навчання

Дистанційне навчання – новий освітній досвід, який вже встиг отримати своє місце в педагогічному середовищі факультету Фізичної культури.

Дистанційне навчання відкриває студентам доступ до нетрадиційних джерел інформації, підвищує ефективність самостійної роботи, дає зовсім нові можливості для творчості, знаходження і закріплення різних професійних навичок, а викладачам дозволяє реалізовувати принципово нові форми і методи навчання (чат-заняття, веб-заняття, веб-форуми, веб-конференції).

Нині освітній процес у КПНУ імені Івана Огієнка проходить за розкладом та в зручному для студентів місці за допомогою сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Для реалізації дистанційного навчання в університеті, викладачі факультету фізичної культури використовують онлайн середовище електронного навчання, яке розроблене на платформі MOODLE КПНУ імені Івана Огієнка.

Платформа MOODLE надає можливість викладачу самостійно створювати курс та керувати ним, контролювати доступ до своїх курсів, використовувати часові обмеження, створювати власні системи оцінювання знань, контролювати надсилання на перевірку виконаних студентами завдань тощо.