Олімпійський урок

У рамках олімпійського тижня на базі Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Т. Г. Шевченка для учнів 5-7 класів була проведена зустріч з двократною чемпіонкою Європи, чемпіонкою Світу (2018), срібною призеркою Світу (2019), багаторазовою чемпіонкою та рекордсменкою України, бронзовою призеркою чемпіонату Європи, майстром спорту України міжнародного класу з класичного пауерліфтингу Антонюк Анастасією.

Анастасія розповіла про свій шлях у великий спорт, про труднощі та невдачі, про перемоги та поразки, про участь у змаганнях різного рангу, про обмін досвідом з міжнародними спортсменами, про захоплюючі випадки, що ставались з нею під час змагань. Школярі з цікавістю слухали розповідь спортсменки та долучалися до розмови, ставили багато запитань та розповідали про свої спортивні вподобання.

Зустріч відбулася у невимушеній, позитивній атмосфері, кожен з учнів хотів доторкнутись та приміряти нагороди чемпіонки, щоб відчути себе переможцем. Було зроблено багато незабутніх спільних фото та селфі з Анастасією, які завжди будуть додавати дітям стимул до досягнення своїх мрій. Після цієї приємної зустрічі профіль Анастасії в соцмережах значно поповнився малими прихильниками. Організатори зустрічі викладачі кафедри спорту і спортивних ігор Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Райтаровська І. В., Зубаль М. В. та вчитель фізичної культури ЗОШ № 2 Дудко О. В. також залишились в захваті від спілкування з спортсменкою та емоцій учнів.