XIV літня Всеукраїнська Універсіада-2019 з футболу

На зелених полях Львова завершився кваліфікаційний етап футбольного турніру в рамках XIV літньої Всеукраїнської Універсіади-2019 у Західній зоні. Упродовж трьох днів за єдину путівку на «Фінал восьми» вели боротьбу команди п’яти вишів, серед яких і збірна Кам’янець – Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Жереб звів наших футболістів з командою Тернопільського національного економічного університету. Перший матч закінчився з рахунком 2:1 на користь Тернопільського університету.  Гра відповідь спонукала нашу команду грати у атакувальний футбол, з чим наші гравці впорались на відмінно і вже на початку гри влучного удару з меж штрафного майданчика завдав  Андрій Соколюк.  Невдовзі Андрій Назарик подвоїв рахунок. Другий тайм розпочався з атак команди Тернополя, але наші футболісти змогли втримати шквал атак суперника і під завісу гри Артур Подлюк встановив остаточний рахунок (3:0).

У фіналі  зустрілись команди Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського та збірна Кам’янець – Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Вирішальна гра розпочалася досить нервово зі сторони обох команд. Перший по справжньому гольовий момент створили футболісти Кам’янець – Подільського національного університету імені Івана Огієнка, Артур Подлюк скористався помилкою захисників і вийшов на побачення з воротарем Львів’ян але влучити у ворота не зумів. Після цього моменту взяли себе в руки господарі – вони розпочали методично розхитувати оборону подолян, які  зосередилися на обороні власних воріт. Галичани практично усю гру мали помітну перевагу, однак до свистка на перерву зуміли забити тільки один м’яч.

У другому таймі збірна Кам’янець–Подільського національного університету імені Івана Огієнка намагалась переломити хід гри і провели декілька небезпечних атак, однак кваліфікований суперник провів декілька разючих контр атак в яких Львів’яни довели рахунок до розгромного, у підсумку (5:0) на користь команди Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Склад команди К-ПНУ ім.Івана Огієнка: Сергій Паур, Артем Сосніцкий, Владислав Гресь, Андрій Тимчук, Артем Гурняк (Богдан Соловей, 53), Андій Хамданов, Владислав Козак (Ілля Штельмах, 36), Валентин Сахнюк, Андрій Соколюк (Андрій Постоловський, 68), Андрій Назарик (Григорій Штокало, 53), Артур Подлюк.