Фортеця повертається. Інтерв’ю з Денисом Чесановським

Денис Чесановський: «Дуже раді знову зіграти в чемпіонаті України»

У вівторок, 11 жовтня, стартову гру чемпіонату зіграє команда «Фортеця-КПНУ», яка представляє Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка. Цей студентський колектив повертається до всеукраїнських змагань після річної перерви. Першим суперником команди Івана Стасюка буде дебютант чемпіонату – команда «Ураган-ПНУ» з Івано-Франківська. Про цю гру і не тільки прес-служба ВФАС поспілкувалася зі старожилом «Фортеці», воротарем Денисом Чесановським:img

– Денису, вітаємо вашу команду з поверненням до чемпіонату України. Як готувалися до старту, хто складає основу «Фортеці»?

– Дякую, ми дуже раді повернутися у всеукраїнські змагання. Нажаль, минулого року через відсутність фінансів команда не приймала участь у чемпіонаті. Але наразі ми налаштовані на боротьбу. До турніру команда готувалася через ігри на першість області, де ми поки що займаємо 3 місце. Основу «Фортеці» складає виключно студенти нашого університету. Здебільше команда в нас молода, але на мій погляд є кілька дуже талановитих та перспективних гравців, які можуть проявити себе з найкращого боку у цьому чемпіонаті.

– Два роки тому команда вашого ВНЗ потрапляла до фінальної частини, але вибороти нагороди не змогла. Які завдання стоятимуть перед «Фортецєю» у цьому чемпіонаті?

– Так, дійсно, у минулому ми мали можливість бути серед призерів, але я вважаю, що нам в Харкові трохи не поталанило. Що стосується цього чемпіонату… не хотілося б загадувати наперед. Що можу точно сказати: ми зуміємо нав’язати боротьбу за путівки до фінальної частини.

– Чемпіонат ви починаєте грою з дебютантом всеукраїнських змагань – командою  «Ураган-ПНУ». В стані команди є якась інформація про суперника?

– Скоріш за все, немає, бо як ви правильно помітили це – дебютант. Вважаю, що «Ураган-ПНУ» буде загадкою для кожної команди нашої Конференції, тому від них можна очікувати що завгодно. Але найголовніше для нас, щоб не було недооцінки суперника.
img-1
стоять (зліва направо): Артем Сосніцький, Олег Зубик, Артур Подлюк, Андрій Хамдамов, Андрій Соколюк, Володимир Муляр, Владислав Полтарацький, Алішар Якубов (цього сезону не заявлений), Сергій Чернобай, Денис Чесановський, Іван Іванович Стасюк (головний тренер); сидять (зліва направо): Андрій Тимчук, Дмитро Грицик, Олександр Гладиш, Сергій Філь, Дмитро Сендзюк, Руслан Марцінковський, Дмитро Сосновський (цього сезону не заявлений).

Прес-служба ВФАС

Нагадаємо, що перший матч “Фортеця-КПНУ” виграла більш ніж переконливо 8-0! Як то кажуть пройшлась ураганом по “Урагану-НПУ”!