Футбол. Чемпіонат області

Зовсім нещодавно розпочався чемпіонат Хмельницької області з футболу. Вперше за багато років відновила виступи і місцева команда – Фортеця, 95 % якої складають студенти КПНУ ім. Івана Огієнка, зокрема факультет фізичної культури. Тренер, завідувач кафедри спорту і спортивних ігор Іван Стасюк!

Якщо у перших двох турах наші входили у ігровий ритм і поволі набирали обертів зігравши із командою Громада (Ст. Дунаївці) 0-0 та на виїзді поступились багаторазовому чемпіону із Волочиська, команді Агробізнес 0-2, то вже у Хмельницькому видали найрезультативніший матч третього туру, де перемогли ДЮСШ № 1 із рахунком 5-3.

За команду відзначались у першому таймі дубль оформив Олександр Заковоротний, 12, 18 хвилини, але команди пішли на перерву за нічийного рахунку 2-2, адже на 35, 40 хвилинах Фортеця пропустила м’ячі у свої ворота. У другому таймі гольова десятихвилинка з 60 по 70 хвилини визначила переможний хід матчу, де нашим хлопцям вдалося забити тричі.

Вивів команду вперед Володимир Муляр, 62 хв; Артем Сосніцький подвоїв перевагу на 67 хв., а закріпив успіх вже через дві хвилини Олег Зубик, ще один гол був на 83 хв. але на більше хмельничани не спромоглись! Отож перемога 5-3 на виїзді і три очки покладені до скарбнички Фортеці!
фут форт

Вже у суботу Фортеця проведе черговий матч на власному полі проти нетішинського “Енергетика” а вже у середу зустрінеться із ще однієї команди з області – Поділля. Вболівальників запрошуємо підтримати команду на місцевий центральний стадіон ім. Г. Тонкочеєва, що відбудеться 28 травня о 16-00! Вхід вільний!

Бажаємо надалі перемагати у подальших іграх чемпіонату і завойовувати нові титули!