Обласні спортивні ігри. Волейбол. Чоловіки. Впевнено і прогнозовано!

16-17 травня на базі Хмельницького національного університету відбулись обласні спортивні ігри з волейболу серед чоловічих команд ВНЗ. Оскільки команда КПНУ ім. І. Огієнка грала вже у статусі чемпіона України студентсьної ліги, то для неї  не склало труднощів розібратися на обласному рівні і впевнено перемогти на даному етапі змагань.

За жеребом команди були розподілені на дві групи, переможці яких зустрічались у фіналі, а ті, що посіли другі місця, грали за бронзу!

У першій групі переконливо перемогли студенти ХНУ у команди ХКТЕІ та ХУУП з однаковим рахунок 3-0, і вийшли до фіналу. За друге місце сперичались ХУУП – ХКТЕІ 3-0, на користь “юристів”.

А в другій групі наші студенти подолали хмельницьких прикордонників (НАДПСУ ім. Б. Хмельницького) 3-0, і легко вийшли до фіналу.

Отож прогнозований фінал двох національних університетів КПНУ – ХНУ, рахунок 3-1 і наша команда виграє обласні ігри і проходить до наступного кола української першості.

Приємним було і те, що до основної команди долучились підопічні Миколи Прозара – Юрій Попович, Олег Белінський та Богдан Погорецький, і здобули вагомий досвід у грі з титулованими патрнерами по команді серед яких були:

Дмитро Шоркін (МСУМК);
Дмитро Вієцький (КМСУ);
Юрій Рутковський (КМСУ);
Андрій Магльований (КМСУ);
Ігор Коваліков (КМСУ);
Олександр Мірошніченко (КМСУ).

Тренер – кандидат педагогічних наук, доцент – Євген Павлович Козак

Кращими гравцями змагань були два Дмитра: Шоркін та Вієцький!

Вітаємо команду із черговим успіхом та бажаємо подальших яскравих перемог!