ІІ тур Клубного чемпіонату України з настільного тенісу вперше відбувся у Кам’янці-Подільському

ІІ тур Клубного чемпіонату України з настільного тенісу вперше відбувся у Кам’янці-ПодільськомуIMG_9985 IMG_9994 IMG_9997 IMG_0008 IMG_0010 IMG_0013 IMG_0017 IMG_0024 IMG_0031 IMG_0048 IMG_9968 IMG_9970 IMG_9980

Приймати змагання такого високого рівня взявся національний університет ім. І. Огієнка, зокрема кафедра спорту і спортивних ігор, адже саме тут у місті створенні найкращі умови для занять з настільного тенісу та проведення змагань. Федерація України довірила провести ІІ тур КЧУ, оскільки наше місто за останній час активно пропагує настільний теніс і широко заявило про себе у плані проведення змагань на високому європейському рівні.

Впродовж вівторка (29 березня) і до суботи (02 квітня)  юні учасники 2004р.н. і молодші змагались за звання кращої команди ІІ туру Чемпіонату України, (перший відбувався у Львові у листопаді)

До університету приїхало 32 команди з різних куточків України: Київ, Львів, Чернівці, Луцьк, Одеса, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Хмельницький, Старий Самбір, Рогатин, Кременчук, Красилів, Славута, Заліщики, Калуш та інші… Зі столиці завітало найбільше 7 команд: 4 серед дівчат та 3 у юнаків.

Тренери, батьки, гості та самі учасники були вражені гостинним прийомом і віддячили за це видовищною майстерною грою, не зважаючи на юний вік спортсмени демонстрували розумну гру, складні технічні виконання і безкомпромісну боротьбу, жагу до перемоги та шалені емоції і, можливо, саме серед цих учасників будуть багаторазові чемпіони дорослих змагань та олімпіад.

Чудова атмосфера змагань, велика просторова зала, сприятливі умови, урочисте відкриття та спеціальні нагороди все це створило позитивний імідж та гарні відгуки про наш університет, студентами якого вже через короткий час стануть і юні обдарування, спортивні таланти нашої України.

А переможцями стали такі команди: серед дівчат найсильнішими були столичні спортсменки Вікторія Куртенко та Анастасія Боднар (команда Київські молнії-1), другу сходинку вибороли учасниці з Тернопільської області міста Заліщики – Роксолана Будник та Галина Демчук, бронзові нагороди дістались дівчатам з Чернівців – Олені Пентюк і Терезі Крушельницькій, які вже неодноразово відвідували попередні наші змагання.

Серед хлопців боротьба точилась між західними регіонами, так не зазнавши жодної поразки команда “Укрлісекспорт” з Рогатина стала першою – Назарій Кіщук, Назарій Третяк, лише їм поступились срібні призери гравці зі Львову –  Ярослав Олеськевич, Артем Овчинников, Олесь Коцюмбас – команда спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву “Прудкий м’яч”. А за бронзу боролись команди з Луцька та Старого Самбору, запекла боротьба рахунок 3-2 і колеги зі школи “Прудкий м’яч”, але від збірної команди Старого Самбору і Львова – Орест Гура, Олег Напірко та Максим Пелишко переграють своїх молодших суперників з Волині і здобувають 3 сходинку. Команда Луцька стає четвертою. Одні з фаворитів київські команди цього разу не змогли стати призерами. Але все вирішиться у заключному турі.

А вже незабаром у травні стартує традиційний турнір “Кам’янецька весна-2016”, отож усіх шанувальників настільного тенісу запрошуємо на змагання серед дітей, студентів, дорослих, ветеранів.

І наостанок хочеться виразити подяку усім, хто доклав чималих зусиль для проведення такого спортивного свята:
Головному організатору турніру, викладачу кафедри спорту і спортивних ігор – Алєксєєву Олександру Олексійовичу
Головному судді змагань – Ігорю Олександровичу Майовці (м. Львів),
Головному секретарю змагань – Бойку Дмитру Вікторивичу (м. Кам’янець-Подільський),
Президенту Асоціації настільного тенісу – Степанкову Сергію Петровичу,
Ректорові університету, професору – Копилову Сергію Анатолійовичу,
Проректорові з виховної роботи – Заводовському Анатолію Анатолійовичу,
Деканові факультету фізичної культури, професору – Солопчуку Миколі Сергійовичу,
Завідувачу кафедри спорту і спортивних ігор – Стасюку Івану Івановичу.
Директору студентського клубу – Тетяні Олегівні Левицькій
Ведучим суддям – студентам університету: Вадиму Довганюку, Крістіні Кондратюк, Лілії Стрельбіцькій, Владиславу Потерайко, Едуарду Яковенко, Лілії Мельник, Миколі Демкову, Віталію Борецькому, Василю Грабчуку, Юлії Лискун, Анастасії Джурі, Андрію Ісаєву, Андрію Домбровському, Віктору Маку, Тарасу Яровому
Асистентам оргкомітету Олексію Коваленко, Віталію Піонтковському, Руслану Константінову,
Артистам Вадиму Козловському та Сніжані Жовнір, Валентину Луценко;
Персоналу університету – Миколі Івановичу, Дмитру Анатолійовичу;
Колективу інформаційно-технічного центру;
Піцерії МакСмак, Готелю 7 Днів, Будівельній фірмі «Перший дім» та іншим.

Напередодні Міжнародного Дня Настільного тенісу (6 квітня) бажаємо спортсменам міцного здоров’я, фізичного натхнення та успіхів у змаганнях.

До наступних зустрічей на спортивних аренах! Зичимо перемог як у житті, так і в спорті!