Обласні спортивні ігри розпочались з майстрів малої ракетки!

Програму обласних спортивних ігор відкрив вид настільний теніс, саме з цього олімпійського виду спорту розпочались відбіркові змагання по Хмельницькій області.

До Подільської Мекки настільного тенісу (КПНУ ім. І. Огієнка) 21-22 березня завітали найкращі вузи Хмельниччини виборювати право представляти область на Чемпіонаті України. Найгостріша боротьба відбувалась між двома національними університетами Кам’янця-Подільського та Хмельницького, учасники яких мали рейтингові бали і вважались фаворитами змагань. Інші команди ПДАТУ, ХКТЕІ та ХУУП боролись за третю сходинку.

Змагання відбувались в особистому розряді серед чоловіків та жінок, у парному розряді серед чоловіків та жінок, а також розігрувались місця і серед змішаних пар, де приймали участь по дві пари від вишу. Відповідно до здобутих місць і нараховувались командні очки.

Окрасою змагань стало протистояння двох лідерів Сергія Бучацького (КПНУ) та Івана Архіпова (ХНУ) матч був напруженим і тривав з 5 партій, жоден з учасників не хотів поступатись, і хлопці показали теніс високої якості. У безкопромісному поєдинку переміг хмельничанин 11-8, 8-11, 11-9, 3-11, 11-9 (3-2).
Але, це, як виявилось, не вплинуло на розподіл місць, адже представники нашого університету Сергій Бучацький-Катерина Варава та Андрій Домбровський-Наталія Капуста у змішаних парах здобули кращі позиції і забезпечили собі першу сходинку, тому і поїдуть на Чемпіонат України до Івано-Франківська виборювати нагороди вже на початку квітня.

Вболівальники, які не завітали до спортивної зали мали можливість спостерігати за змаганнями в онлайн-трансляції у групі https://vk.com/tt.kampod

Бажаємо нашим студентам якомога краще виступити на чергових змаганнях і подальших спортивних звершень!

 

Усі результати змагань:теныс табл пыдс 20160321_Sportivni_igri_Tenis_Nastilniy_Zhinki_osobisti_zm_Finali 20160321_Sportivni_igri_Tenis_nastilniy_Choloviki_osobisti_zmagannya_fin теныс пари фын теныс пари квал зм