ІІ етап відкритого Чемпіонату Хмельницької області з волейболу «Подільська ліга» серед чоловіків сезону 2015-2016 років.

12–13 грудня 2015 року в спортивній залі Хмельницького національного університету відбувся ІІ етап відкритого Чемпіонату Хмельницької області з волейболу «Подільська ліга» серед чоловіків сезону 2015-2016 років.
За регламентом змагань підгрупа «А» («ХНУ» м. Хмельницький, «МВС» м. Хмельницький, «Прикордонник» м. Хмельницький, Летичівський район) зустрічалася з підгрупою «В» (Дунаєвецький район, «Аматори» м. Кам’янець-Подільський, «ПДАТУ» м. Кам’янець-Подільський, «КДАТУ» м. Кам’янець-Подільський.
Після завершення ІІ етапу турнірне становище команд підгрупи «А» та «В» наступне:

Таблиця результатів ІІ етапу відкритого Чемпіонату Хмельницької області з волейболу

У перший день змагань команда «Аматори» програла «ХНУ» м. Хмельницький з рахунком 0:2, та виграла у Летичівського району з рахунком 2:0.
Під час другого ігрового дня зустрічі команди «Аматори» м. Кам’янець-Подільський з командами «МВС» м. Хмельницький та «Прикордонник» м. Хмельницький завершилася з рахунком 1:2. На жаль гравцям команди «Аматори» не вистачило впевненості у своїх силах та ігрового досвіду, дехто з гравців «перегорів», а декому не вистачило емоцій.
Вигравши впевнено першу партію у команди «МВС» м. Хмельницький поступилися у двох наступних. Програючи другу партію у команди «Прикордонник» м. Хмельницький з рахунком 24:22, зуміли перебороти хід поєдинку та виграли її з рахунком 26:28. На жаль третю партію виграв «Прикордонник» м. Хмельницький.
Не зважаючи на поганий результат команда «Аматори» змогла здобути 5 очок (під час першого етапу здобула 6 очок).

Підготував, к.фіз.вих., доцент кафедри
спорту і спортивних ігор Прозар М.В.